Κατηγορίες

Πρόσθετο Κάγκελο

Πρόσθετο Κάγκελο
Κωδικός Προϊόντος: 019
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
35,00€
Ποσότητα: Αγοράστε το

Για να κατεβάσετε σε pdf μορφή τον οδηγό συναρμολόγησης των βρεφικών κρεβατιών,

πατήστε στην παρακάτω εικόνα:


 

 

 

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ.

 

  1. Εάν το ύψος της βάσης του κρεβατιού είναι ρυθμιζόμενο, η ασφαλέστερη θέση είναι η χαμηλότερη και η βάση πρέπει πάντα να χρησιμοποιείται σε αυτή τη θέση από τη στιγμή που το παιδί είναι αρκετά μεγάλο για να ανασηκωθεί.

  2. Μελετήστε προσεκτικά τα σχέδια συναρμολόγησης, την λίστα και την περιγραφή όλων των τμημάτων και εργαλείων που απαιτούνται για την συναρμολόγηση και το διάγραμμα των βιδών και των άλλων συνδετικών μηχανισμών που απαιτούνται.

  3. Για πιο εύκολη συναρμολόγηση προτείνουμε όταν συναρμολογείτε το κρεβατάκι να μην σφίγγετε τις βίδες τελείως πριν την ολική συναρμολόγηση του κρεβατιού.

  4. Μετά τη συναρμολόγηση όλοι οι σύνδεσμοι πρέπει να σφίγγονται σωστά και να λαμβάνεται πρόνοια ώστε να μην υπάρχουν χαλαρωμένες βίδες, επειδή μπορεί να παγιδευτούν μέρη του σώματος ή του ιματισμού του παιδιού (π.χ. κορδόνια, κολιέ, κορδέλες για κούκλες κτλ) τα οποία το θέτουν σε κίνδυνο στραγγαλισμού.

  5. Εφιστάται η προσοχή του χρήστη στον κίνδυνο που ενσκήπτει όταν οτιδήποτε μέσα στο κρεβάτι το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει παγίδευση του ποδιού, ασφυξία ή στραγγαλισμό.

  6. Το πάχος του επιλεγμένου στρώματος πρέπει να είναι τέτοιο ώστε το εσωτερικό κάθετο ύψος (επιφάνεια του πάνω μέρους του στρώματος ως την υψηλότερη ακμή του πλαισίου του κρεβατιού) να είναι τουλάχιστον 500 mm στην χαμηλότερη θέση της βάσης του κρεβατιού και τουλάχιστον 200 mm στην υψηλότερη θέση της.

  7. Το ύψος του στρώματος να μην ξεπερνά τα 120 mm.

  8. Να μην τοποθετείται το κρεβάτι κοντά σε πηγές έντονης θερμότητας γιατί υπάρχει κίνδυνος φωτιάς ή άλλες πηγές έντονης θερμότητας όπως ηλεκτρικές πηγές, υγραερίου κτλ.  

Loading...