Κατηγορίες

Προφίλ

Στο χώρο κατασκευής της onlygreen δημιουργούμε παιδικά έπιπλα απαλλαγμένα από επιβλαβής ουσίες. Επιλεγούμε πολύ προσεκτικά τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή των επίπλων. Χρησιμοποιούμε ως πρώτη ύλη μόνο συμπαγές ξύλο οξιάς που προέρχεται από προστατευμένα και ελεγχόμενα δάση που τελούν υπό την αειφορική διαχείριση και εποπτεία της Διεύθυνσης Δασών του Νομού Γρεβενών και έχει ξηρανθεί με φυσικές μεθόδους Τα υλικά για τις επιφανειακές επεξεργασίες των επίπλων είναι φυσικά χρώματα και βερνίκια AURO που προέρχονται από παραδοσιακές συνταγές, από φυσικές πρώτες ύλες, όπως είναι το κερί μέλισσας, το λινέλαιο από τον λιναρόσπορο, το ξυλέλαιο από φλοιό καρύδας, οι φυσικές ρητίνες κωνοφόρων (ρετσίνι), τα αιθέρια έλαια από τον φλοιό εσπεριδοειδών, το φυτικό κερί καρναούμπα, χρωστικές από φυσικά ορυκτά κ.ά. 
 

Τα φυσικά χρώματα δεν περιέχουν χλωριωμένους υδρογονάνθρακες η άλλες τοξικές (μη οικοδομήσιμες ουσίες), δεν απελευθερώνουν ούτε μετά το στέγνωμα τους επιβλαβή αέρια , η άμεση επαφή με οργανισμούς είναι ακίνδυνη, επίσης περιέχουν μόνο συστατικά που είναι γνωστά και οικία στον ανθρώπινο οργανισμό από αρχαιοτάτων χρόνων Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε την ανθεκτικότητα, τη λειτουργικότητα και την καθαρότητα των επίπλων.
 

Θέλουμε να δείξουμε ότι υπάρχουν και άλλες λύσεις χωρίς σκληρή χημεία, χωρίς τοξικά, χωρίς ρύπανση, με ακίνδυνα υλικά, φιλικά στον άνθρωπο και στο περιβάλλον .

Loading...