Κατηγορίες

Πιστοποιήσεις

Για πρώτες ύλες των επίπλων

Οι πρώτες Ύλες για την κατασκευή των παιδικών επίπλων της Οnlygreen έχουν ελεχθει από τη σχολή Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ για έκλυση φορμαλδεΰδης και για την ύπαρξη μετανάστευσης τοξικών στοιχείων


Πατήστε στην παρακάτω εικόνα για να κατεβάσετε τις πιστοποιήσεις σε pdf μορφή.


 

 


Η AURO η εταιρεία από την οποία προμηθευόμαστε τις πρώτες ύλες για τις επιφανειακές επεξεργασίες των επίπλων παράγει επιχρίσματα, χρώματα και βερνίκια, όπως επίσης προϊόντα περιποίησης και καθαρισμού για όλο το σπίτι. Η επωνυμία AURO συμβολίζει πλέον την αυθεντική και συνεπή οικολογική επιλογή πρώτων υλών στην παραγωγή προϊόντων υψηλών τεχνικών προδιαγραφών.

 

Για την ενημέρωση και διασφάλιση του καταναλωτή δηλώνονται, χωρίς παραλείψεις, όλα τα συστατικά των προϊόντων (πλήρης δήλωση συστατικών).Επανειλημμένες  διακρίσεις και περιβαλλοντικά βραβεία όπως και η πιστοποίηση της εταιρίας στο σύνολό της ως “CO2-neutral company” από τον διεθνούς φήμης οργανισμό Climate Neutral Group (ως πρώτη εταιρία χρωμάτων & βερνικιών που πήρε αυτή την πιστοποίηση) επιβεβαιώνουν την αφοσίωση και τη συμβολή της εταιρίας στην προστασία του περιβάλλοντος. Τα φυσικά χρώματα AURO (auro.com) πληρούν όλες τις προδιαγραφές περί πτητικών ουσιών της οδηγίας της Ε.Ε.2004/42.Επίσης πιστοποιούνται από διάφορους ανεξάρτητους πιστοποιητικούς οργανισμούς και ινστιτούτα όπως το Okotest το Warentest, το NaturePlus,το Climate Neutral Group,το Χημικό Ινστιτούτο Ανόβερου κλπ. Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε για τις επιφανειακές επεξεργασίες των επίπλων μας είναι επίσης ελεγμένα σύμφωνα με το DIN EN 71 τμήμα 3: Προδιαγραφές ασφάλειας για παιχνίδια, όπως και ελεγμένα σύμφωνα με το DIN 53160: προδιαγραφές ασφάλειας για μετανάστευση ουσιών διαμέσου του σάλιου και του ιδρώτα. 

 


 

Για στρώματα και στρωσίδια

Για στρώματα και στρωσίδια 
Η PROLANA η εταιρία που προμηθευόμαστε τα στρώματα και τα στρωσίδια   ιδρύθηκε το1987. Η αρχική ιδέα την οποία υπηρετούνε πιστά μέχρι και σήμερα είναι να κατασκευάζουνε υψηλής ποιότητας στρώματα και λευκά είδη με σεβασμό στην υγεία του ανθρώπου ακολουθώντας με συνέπεια τα οικολογικά πρότυπα. Χρησιμοποιούνται  αποκλειστικά βιολογικό βαμβάκι και μαλλί από πρόβατα που  επεξεργάστηκε χωρίς παρασιτοκτόνα. Το   φυσικό λάτεξ παράγεται σύμφωνα με τα κριτήρια της QUL, η οποία στη Γερμανία έχει τα υψηλότερα κριτήρια για την παραγωγή φυσικού οικολογικού λατέξ. Επίσης η Prolana είναι πιστοποιημένη από την IVN(Internationaler Verband Naturtextilien) Για να είναι σίγουρο ότι μόνο υγιεινές και ακατέργαστες πρώτες ύλες χρησιμοποιούνται για την παραγωγή, εξετάζονται τακτικά και πιστοποιούνται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ανεξάρτητου ιδρύματος “eco Umwelt-Institut”στην Collogne. .Έτσι η Prolana είναι από τους πιο αυστηρούς κατασκευαστές υψηλής ποιότητας οικολογικών προϊόντων στα στρωσίδια κρεβατιών. 

   

Loading...